Silvia Paganino

Forum Replies Created

  • Author
    Posts
  • January 9, 2019 at 6:10 pm #13085

    Ciao RavanH! How are you? Long time haven’t disturbed you here, lucky you… πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€
    Maybe I couldn’t explain myself properly in my last message.
    The code you gave me that time it’s fine and it works very well, thank you so much! I’m so grateful for that, you cannot believe! πŸ™‚
    Let’s do that: I’ll write you down all the things so that you can have a look, because it’s really very strange, FancyBox works everywhere very well, only in this case I have encountered this problem.
    Thank you so much for your help, you provide the best support EVER! πŸ™‚

    Silvia

    January 9, 2019 at 7:49 am #13080

    Sorry, couldn’t copy the code properly, so please find here attached an image

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    January 9, 2019 at 7:46 am #13079

    It was a code:

    January 9, 2019 at 7:45 am #13078

    Hi, PharΓ©o!

    It seems it does, but it opens the image in a fixed upper position in the same window, so that you have to come back clicking your browser arrow instead of simply closing the overlay.

    I checked the settings and I tried all the suggested points, unfortunately it still not working as I would.
    Ravan gave me a precious support to build galleries using this

    But I don’t think this could somehow affect the option I need.
    Thank you! πŸ™‚

    January 4, 2019 at 6:19 pm #13041

    Hi and thank you for your prompt reply! πŸ™‚
    The other options under “Add link” dropdown menu are the following:
    “Nothing”
    “Post link” –> it simply shows the image attached in a fixed upper position
    “Post author”
    “Large image” –> it simply shows the image attached in a fixed upper position
    “Custom” –> you can select an URL, but as it is a gallery and not one single image it doesn’t help
    I want this grid to show every single image bigger in an overlay window, therefore somehow I have to force it not to use those mentioned options and say “Hey, you! Don’t argue with me anymore and go with my BEAUTIFUL FancyBox!” πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€
    Maybe just adding something in the “Nome classe extra” (Extra class name) field with my images’ ID would help?

    Thank you! πŸ™‚

    January 8, 2017 at 10:36 am #7693

    Ciao Ravan!

    Thank you so much, I’m honoured you like my pictures.
    I LOVE Asia, people are so kind and nice and there are lots of amazing places… And the food is soooooooooo good too!!! πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€
    I wish you a lovely Sunday! And thank you again for your support! πŸ™‚

    December 30, 2016 at 12:18 pm #7643

    Ciao Ravan!
    Thank you so much for your support. I successfully updated the plugin following your instructions and by now everything works perfectly! I’ll write down how to update it for the future, you never know… πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€
    Ravan, thank you again for your kindness and your help. It’s priceless! THANK YOU!
    I wish you and your family a very happy New Year!

    Silvia

    December 27, 2016 at 6:59 pm #7636

    Hi, Ravan!
    How are you? Did you have a lovely Christmas with your family? πŸ™‚
    About arrows, they are magically back! Maybe something went wrong just for a while. I have double checked (just in case) this issue today and they are fine now!
    About the update: yes, somehow I downloaded the Pro extension, but I wasn’t sure it was the latest one, so that I didn’t make any change and in my WP panel I still have the same version of both (free and pro). Is it the 1.5.3?
    Last but not least… I’m really sooooooooooo SORRY to ask you that, but I can’t remember whether it’s possible to update the plugin directly from the WP panel (just uploading the zipped file) without deactivate and delete itSORRY SORRY SORRY
    Don’t get upset, PLEASE… I’m NOT that young anymore… πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€

    October 25, 2015 at 11:49 am #5720

    Hi Ravan!

    Sorry, I know, it’s Sunday also for you… Don’t hate me, please…
    You gave me the code above in order to get rid of the drop shadow from your lightbox and it worked… Until this morning… I checked and pasted again directly from your message the code you gave me even if I knew that I didn’t make any change since I wrote it for the first time months ago, but… Nothing. It stops working…
    I installed WP Super Cache and ShortPixel Image Optimizer plugins last week, but this problem arise only this morning anyway…
    Sorry for disturbing you again, Ravan… Have a nice Sunday!

    Silvia

    July 12, 2015 at 9:54 am #5311

    Thank you, Ravan! It works and it looks very nice and clean now!
    THANK YOU!!!

    Have a nice Sunday!

    Silvia

    July 10, 2015 at 4:55 pm #5290

    Hi, Ravan!

    As I promised… I’m back… πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€
    At this time I need to set the lightbox in order to avoid the border. Is it possible just to have the picture opened in a lightbox without any border? If I set the border to 0, I still see the shadow all around the pic.
    Thank you so much, have a nice week end!

    Silvia

    June 24, 2015 at 8:26 pm #5233

    Thank you so much, it perfectly works!
    Thank you for your patience and kindness, but don’t think you’re safe now… I’ll find something else for sure in order to disturb you again!
    THANK YOU!

    June 19, 2015 at 7:32 pm #5215

    Hi Ravan and thank you very much for your patient and prompt reply.
    I did everything as you described, but it still doesn’t work… If in “Gallery option: Autogallery” I leave
    – All in one gallery: lightbox will show all the images, it doesn’t matter which ones you chose before
    – Galleries per section: only the first image will be shown in a lightbox
    I need to set up galleries with just 2 or 3 pics, which have to be linked to every images I put in the page and I think I need to use Gallery per section, so that your kind help would be very appreciated…
    I’m really sorry to disturb you again…
    Thank you so much!

    Silvia