spamis

Forum Replies Created

  • Author
    Posts
  • October 30, 2015 at 1:06 pm #5740

    After many hours tinkering with this I’m pretty sure I know the source of the problem. As I said in my original post, Easy Fancybox is working with videos and pdfs but not urls from external sites. I made a test page on another site hosted on the same server using the same code from the site I’m having problems with. All of the lightboxes worked. On the site I’m having problems with, I added a url link to a web page from that site and it worked. The only difference between the two sites is that the one with problems has an ssl certificate and all pages are https. The other site has no certificate. My conclusion as well as that of support at the hosting service is that Easy Fancybox is attempting to display non-secure urls (http) from external sites on a site that requires https and they are being blocked. That probably explains why the links (like the Fall Newsletter you clicked on) that link to documents or graphics stored on the site work and others don’t. Any suggestions will be appreciated.

    October 28, 2015 at 7:07 pm #5731

    I sent you an email but not sure if you will get it. I deactivated Easy Fancybox to at least have the links go the website. It is now reactivated. Interestingly, I tried a few other ways to get iframes to work and none of them did either. It almost seems that no iframes will work with the website. Funny that everything worked fine just 6-8 weeks ago.

    October 28, 2015 at 1:17 pm #5728

    Sorry to be this long getting back. I got sidetracked. I cleared the class and inserted target=”_blank” and they still don’t work. I wonder if something could have changed on the server side but not sure. Regardless of the http vs. https, none of the links open in the lightbox except pdfs and videos. Until a month or two ago they did. Additionally, the problem is not limited to Firefox and Chrome. None of the html links work in any browser.

    September 30, 2015 at 11:22 pm #5641

    Thanks for the response. Changing from http to https worked for the pdfs but I still have the problem with the URLs. On the Web It! page there are three toggles. In each one there are 20-30 links, some of which are videos and pdfs but most of them are URLs. The videos and pdfs work but the URLS do not. I am using class=”fancybox-iframe” in the code. The thing that I don’t understand is that the URLs work in Safari (on a Mac) but not in Chrome and Firefox. Like I said in my original post, this just started recently. I recently updated to WordPress 4.3.1 but the problem started before I updated and I did not make any updates or changes before the issue cropped up. Any ideas?

    June 29, 2014 at 6:05 pm #3368

    The link is:

    http://shoptest.thefamilyway.com/product/prepared-childbirth-the-family-way/

    Try the “Canadian Orders” button and the “Look at the book” button. (the flipbook for the “Look at the book” button will not show right now because I had to remove it due to space limitations which I will correct tomorrow).